Scoala de soferi MihBrad
Scoala de soferi pe VolksWagen Golf sau pe Logan

Cursuri Legislatie Rutiera

A conduce un autoturism presupune mai mult decat manevrarea efectiva a unuia.

Un bun sofer are, in primul rand, responsabilitatea de a cunoaste legislatia rutiera si de a conduce in armonie cu normele si prevederile Codului Rutier.

In ziua de azi, traficul rutier in zonele urbane poate fi un mare consumator de timp si un imens generator de stres, pentru toti participantii la trafic, atat soferi cat si pietoni. Aglomeratia se datoareaza, printre altele, nerespectarii regulilor de circulatie.

Masinile blocate in interesectii pot bloca fluxul auto chiar si zeci de minute. Un accident poate bloca un drum pentru ore intregi. Autoturismele parcate neregulamentar nu numai ca pot optura cai de acces, dar reprezinta un pericol pentru ceilalti soferi.

Invata legislatia!

Sa fii la curent cu legislatia, din repertoriul Codului Rutier, te ajuta nu doar sa treci examenul pentru permisul de conducere ci si in absolut toate situatiile in care esti la volan, traversezi strada ca pieton sau esti martorului unui accident.

Cursurile de legislatie rutiera se tin la sediul scolii de soferi AG MIHBRAD, alaturi de un profesor avizat, materiale didactice dedicate si aplicatia (softul) agreata de catre Autoritatea Rutiera Romana (A.R.R.).

Atentie!
Cursurile de legislatie rutiera sunt obligatorii si dureaza minim 24 ore, conform programei.
Pregatirea practica (instructajul practic pe autovehiculul scolii de soferi) va incepe doar dupa promovarea cursului de legislatie rutiera.

 

AG MIHBRAD iti pune la dispozitie sali de cursuri de legislatie rutiera si sali de mecanica auto. Profesorii de legislatie rutiera te ajuta sa-ti insusesti bagajul necesar de cunostiinte si te sustin in completarea chestionarelor.

Poti downloada Noul Cod Rutier (valabil din 22-Septembrie-2008) chiar de aici!

scoala de soferi mihbrad date contact tel- Acte de care aveti nevoie pentru inscriere
Scoala de soferi AG MIHBRAD | Bucuresti | Toate drepturile rezervate